Leuke trans BiLora (31) verwennen

Leuke trans BiLora (31) uit Oldambt (Groningen) verwennen

  1. Naam: BiLora
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Plaats: Oldambt
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 166 cm
  8. Postuur: Gemiddeld
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
Chatten met BiLora
Ik werk graag, dus ik ben vaak van huis. Daarnaast volg ik ook nog een cursus visagie. Het is mijn droom om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te gaan als make-up artist. Ik heb helaas nog geen bekende mensen op mogen maken, maar misschien komt dat nog. In de uurtjes dat ik thuis ben, ben ik vaak eenzaam. Ik zou hier graag een huiselijk man willen vinden om mijn vrije tijd mee in te vullen. Jij bent een gezellige man die de avonden en/of de weekenden voor me vrijhoudt. Je vindt het leuk om voor een meid als ik te zorgen en doet graag jouw deel in het huishouden. Als mijn huisje weer blinkt kan ik je daar natuurlijk op een gepaste wijze voor bedanken ;).
ikwilnu (25)
Genieten dat is toch wel mijn levensmotto. Ik wil het liefste elke dag lekker genieten. Een dag niet genoten is een dag niet geleefd toch?
★★★★☆
RealDoll (30)
Gebruik me als een realdoll, zet me in standjes en gebruik mijn gaatjes, kleed mij, speel met mijn haren, mijn lijf en mijn pik.
★★★★☆
Neliaa (29)
Ik hoef eigenlijk niks meer te vertellen, als je de foto met die dikke pik van me ziet. je weet al wat ik daarmee ga doen toch? Juist, ik kom achter je staan en ga je ongenadig hard nemen. Als ik ben klaargekomen,
★★★★☆
BereGeileBillen (33)
Hoe heet en geil mijn billen zijn? Dat kan jij je met mijn fotootje natuurlijk alleen maar inbeelden.. Maar mocht jij dat nu eens in het echt willen ontdekken... Ik ben hier natuurlijk met een heel
★★★★☆