Leuke tranny BigTgirl (36) zoekt sex

Leuke tranny BigTgirl (36) uit Harlingen (Friesland) zoekt sex

  1. Naam: BigTgirl
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Plaats: Harlingen
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 181 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groene ogen
  10. Haarkleur: Donker blond haar
Chatten met BigTgirl
Ben een dame die op zoek is naar een lekkere stijve lul of twee die mij dan wel een paar uur bezig kunnen houden. Het is voor mij dan echt wel weer tijd en wil er dan zeker ook wel heel erg lekker van genieten. Ik kan heel erg lekker geil worden maar dat zal je wel merken als ik aan die paal van je zuig. Jij zou het ook wel eens een geil idee vinden om dan eens met meerdere pikken bezig te zijn en dan volop gaan genieten van de mondjes die jouw paal omsluiten.
Solveig82 (48)
Jij bent iemand die dan niet van treuzelen houdt en er zeker wel voor zal gaan. Vluggertjes vind je wel heel erg opwindend. Je bent dan wel in voor gekke dingen en wil dat zeker met mij uit gaan voeren.
★★★★☆
Jasmijn93 (28)
Hallo, ik ben een vriendelijke, onverzadigbare shemale. Natuurlijk vrouwelijk uitziende, petite, gladde huid met een sexy kont en een perfect gevormde 20cm verrassing. Actief en passief.
★★★★☆
Kiandra49 (34)
Natuurlijk ben ik hier voor de sex, maar ook een nieuwe vriendschap is voor mij van harte welkom hoor. Laat je weten waar jij voor wilt gaan?
★★★★☆
HotLontje (50)
ik ben een open en energiek persoon, die vriendschap en spanning graag wil delen. by te way, geen snelle seks, ik neem er graag de tijd voor.
★★★★☆