Strakke trans BendOver4U (35) pijpen

Strakke trans BendOver4U (35) uit Haaksbergen (Overijssel) pijpen

  1. Naam: BendOver4U
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Plaats: Haaksbergen
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 180 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Donker blond haar
Chatten met BendOver4U
Hallo daar, leuk dat je op mijn profieltje komt neuzen. Ik heb zoveel mogelijk ingevuld, maar echt iets over mezelf moeten schrijven vind ik moeilijk. Ik praat liever over jou dan over mezelf.. Maar goed, je mag me natuurlijk alles vragen wat je weten wilt. Leuke, gezellige man die in is voor hete, geile sex en wie weet wat de toekomst brengen zal. Ik ga er lekker open in en jij?
Neliaa (29)
Ik hoef eigenlijk niks meer te vertellen, als je de foto met die dikke pik van me ziet. je weet al wat ik daarmee ga doen toch? Juist, ik kom achter je staan en ga je ongenadig hard nemen. Als ik ben klaargekomen,
★★★★☆
Danitsja40 (35)
Je bent wel in om samen met mij een heerlijke stoute droom uit te gaan laten komen? Of vind je het misschien veel geiler als ik je hem eerst tot in de detail ga vertellen zodat je weet waar je aan begint?
★★★★☆
HelemaalKlaarVoor (27)
Of je er klaar voor bent of niet, ik kom achter je aan. Ik heb je gezien en vind je geweldig! Eigenlijk twijfel ik al niet eens of je ook echt geweldig bent, ik heb daar gewoon een hele goede intuitie voor.
★★★★☆
Vanessa (37)
Zoek leuke mannen om mee af te spreken voor een aantal spannende avonden. Ben eigenlijk voor best veel in. De ene keer vind ik het lekker om wat meer kinky sex te hebben en het kan ook goed zijn dat we
★★★★☆