Mooie trans KomKlaarMetMe (35) zoekt man

Mooie trans KomKlaarMetMe (35) uit Noordoostpolder (Flevoland) zoekt man

  1. Naam: KomKlaarMetMe
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Plaats: Noordoostpolder
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 180 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
Chatten met KomKlaarMetMe
Ik geniet met volle teugen van al het mannelijk schoon wat bij mij in huis wil komen. Ik heb dan namelijk alle tijd en ruimte om je te verwennen. Dat is namelijk wat ik wil. Jouw gereedschap in mijn mond nemen lekker zuigen aan je eikel en je voorvocht heerlijk al proeven. Om daarna nog wat meer stappen te gaan nemen. Maar ik verraad nog niet alles. Iemand die echt wil gaan genieten van het lekkere leven. Van een leuke vrouw met zeker geen schaamte om lekker mee bezig te kunnen zijn. Ik kan erg vaak. Relatie is niets voor mij. Verwacht het dan ook maar niet van mij.
BottomFuck (35)
lekker strak sterretje he? Zou je dat niet eens lekker willen likken, het goed nat maken voor je die heerlijke eikel van je daar tegenaan zet?
★★★★☆
Mirella-She (41)
Hey lekkere mannen, ik ben Mirella en ben op zoek naar een man die wel van een pik houd.Ik zoek eigenlijk een man die zich niet schaamt om wie ik ben.Ik heb al eerder een relatie gehad maar toen wilde
★★★★☆
Pleasure (46)
Ik wil graag vlot in contact komen met een man die open staat voor mij. En ja dat bedoel ik ook letterlijk. Ik wil weer een lekker strak kontje om mijn pik voelen.
★★★★☆
Sheyla (38)
Heel simpel: ik ben van de actie en verder geen geleuter!
★★★★☆