Eenzame tranny GescheidenGeluk (37) wil sex

Eenzame tranny GescheidenGeluk (37) uit Sudwest-Fryslan (Friesland) wil sex

  1. Naam: GescheidenGeluk
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Plaats: Sudwest-Fryslan
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 182 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauwe ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
Chatten met GescheidenGeluk
Tja, klinkt raar he, gescheiden geluk? Ik was ook pas 3 jaar met hem getrouwd toen ik ontdekte dat hij er een dubbel leven op na hield met een echte vrouw, waarbij hij zelfs kinderen had. Hoe heb ik toch ook zo naïef kunnen zijn? Afijn, hier dus even niet voor een relatie maar alles wat lekker is en zonder verplichtingen kan, daar ben ik wel voor te vinden. Ik zoek iets zonder verdere verplichtingen. Gewoon lol, vriendschap, plezier en natuurlijk ook lusten.. Als jij er ook zo in wilt gaan, mag je zeker even een berichtje aan me sturen. Lieve, hete groetjes, Astrid.
Katja (25)
Ik ga niet vertellen wat ik allemaal wel of niet te bieden heb. Ik vind dat wanneer een man sexuele interesse in je heeft dat hij je netjes vragen mag en kan stellen. En zo door naar de ondeugende vragen
★★★★☆
LoveBalls (40)
Ik ben Nikkie, een vrouw met ballen. Letterlijk en figuurlijk. Ik ben niet op zoek naar iets serieus, ik ben hier voor mijn genot. Meerdere dates mogelijk maar geen verplichtingen naar elkaar toe.
★★★★☆
Leonora60 (35)
Droom jij over een vrouw met een stijve lul die jouw mondje komt vullen met haar warme zaad? Dan kan ik je fantasie waarmaken. Schrijf mij en wie weet maak ik binnenkort jouw geile wens werkelijkheid.
★★★★☆
TrioShemaleAfspraak (34)
Regelmatig heb ik sex met mijn lekkere, geile vriendin. Helaas voelt haar strapon, niet het zelfde als een echte lekkere pik. Dus mag ik van haar op zoek naar een man die soms met ons mee wilt doen om
★★★★☆