Hete tranny Jane55 (36) daten

Hete tranny Jane55 (36) uit Groningen (Groningen) daten

  1. Naam: Jane55
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Plaats: Groningen
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 171 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groene ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
Chatten met Jane55
Ik heb veel narigheid meegemaakt in het verleden en ben dat nu echt goed zat. Ik zou dan ook graag weer eens een leuke tijd willen hebben met een leuke man, en ik hoop dat ik die hier kan vinden. Ik hoef geen relatie, tenminste niet gelijk, maar wat niet is kan natuurlijk altijd nog komen, is het niet? Ik zoek een lieve, begripvolle en rustige man die met me wil komen vrijen zoals het hoort..
Chey-Ling (37)
Zoek een echte vent, gespierd, groot geschapen die regelmatig voorbij komt voor een plezierige avond. Bijna alles is bespreekbaar xxx Chey-Ling
★★★★☆
DiscreteZara (37)
In relatie, dus graag heel discreet heren. Ik zoek wat ik thuis niet krijgen kan en wat dat is, vertel ik je graag in een persoonlijk gesprekje.
★★★★☆
Sheen (32)
Sex Sex Sex Sex Sex Sex zoveel en zovaak mogelijk, altijd geil, altijd zin, doe alles en uiterlijk maakt me niet uit, als je pik maar groter is dan 16cm
★★★★☆
Geilmokkel (31)
Geil jij op een tv met een harde lul? Ik wil dingen met je doen die je nog nooit eerder gedaan hebt en dat wil ik zo snel mogelijk. Ik sta al even droog, dus ik kan je niet beloven dat ik één keer genoeg vindt.
★★★★☆