Geile trans ExtraXL (32) pijpen

Geile trans ExtraXL (32) uit Utrecht (Utrecht) pijpen

  1. Naam: ExtraXL
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Plaats: Utrecht
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 177 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
Chatten met ExtraXL
Seks moet leuk maar zeker ook ontspannend zijn. Nieuwe dingen ontdekken, standjes uitproberen of wellicht speeltjes gebruiken moeten je niet afschrikken want dan zijn we waarschijnlijk geen match. Ik ben erg ongedwongen in bed en het kan nog wel eens raar lopen met wat slagroom, vla of honing hihi. Je bent net als ik een ondernemend type en schrikt niet van mijn grote paal. Ik hoop zelfs dat je er flink opgewonden van wordt. Je hebt zelf ook wat lekkers voor mij in de aanbieding. Schrijf me snel, ik heb zin in je.
IlseShemale (36)
Jij bent wel iemand die meerdere keren klaar kan komen en mij vervolgens heel erg lekker vol kan spuiten. Jij bent iemand die daar zeker wel van houdt. Je laat jouw tong en pik zeker wel hun gang gaan.
★★★★☆
Chrisstine (35)
Ja Chrisstine is mijn naam en je schijft het met twee Sen! Sexy Speels, dat is mijn eigen idee daarover. Dat ben ik ook in de slaapkamer, maar hoewel ik daar best uren over kan en wil kletsen, doe ik dat
★★★★☆
Norawilwel (34)
Lange tijd heb ik mij niet lekker gevoeld, ik was gevangen in een lichaam dat te veel bepaalde wat ik was. Ik ben niet puur een man, ik ben meer. Dus uiteindelijk ben ik geholpen om vrouw te mogen worden.
★★★★☆
Suzann41 (27)
Hoi, mijn eerste profiel. Kei spannend maar leuk. Ik zoek sex maatjes. Geen relatie materiaal maar wel iemand die vaker wil afspreken voor sex.
★★★★☆