Jonge tranny Jessica42 (36) zoekt man

Jonge tranny Jessica42 (36) uit Antwerpen (Antwerpen) zoekt man

  1. Naam: Jessica42
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Plaats: Antwerpen
  4. Provincie: Antwerpen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 171 cm
  8. Postuur: Vol
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Licht blond haar
Chatten met Jessica42
De eerste keer dat ik zoiets doe, dus heb een beetje geduld met mij. Ik vind het best spannend om mijzelf zo bloot te geven. Zeker na jarenlang een relatie te hebben gehad. Helaas is het over, hij ging vreemd, met een vrouw. Ja ik hoor je denken jij bent ook een vrouw. Ben ik ook, alleen ik heb wat jij ook hebt tussen mijn benen. En blijkbaar wilde meneer nu een keer een kutje. Tja, dat heb ik niet. Zelfs een voorstel om een trio te doen wilde niet baten. Hup, achter de rug en op zoek naar iemand die mij dat nooit weer flikt! Jij verruilt een heerlijke pik toch niet zomaar weer in voor een kutje? Bedenk wat je echt wilt voor je mij voor de gek komt houden alsjeblieft?
Tammie64 (41)
Als wij hetzelfde willen dan hebben we al een hele goede stap gezet. De rest word op dat moment vanzelf wel duidelijk met ons twee.
★★★★☆
Veronica26 (44)
Me schamen voor mijn lichaam doe ik niet, waarom zou ik? Ik heb een geheim gereedschap om jou extra veel plezier en genot te geven. Mega geschapen ben ik niet maar mag er toch best wel trots op zijn.
★★★★☆
XxXAlicia (31)
Verzorgde mannen van mijn leeftijd gezocht! Dus val jij in die categorie, lees dan aub door, want je hebt geen idee hoe zeldzaam je bent. Het valt me namelijk steeds meer op, mannen boven de 40 zorgen
★★★★☆
LornaFWB (28)
Ik werk graag, dus ik ben vaak van huis. Daarnaast volg ik ook nog een cursus visagie. Het is mijn droom om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te gaan als make-up artist. Ik heb helaas nog geen bekende
★★★★☆