Geile trans ExtraXL (32) pijpen

Geile trans ExtraXL (32) uit Utrecht (Utrecht) pijpen

  1. Naam: ExtraXL
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Plaats: Utrecht
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 177 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
Chatten met ExtraXL
Seks moet leuk maar zeker ook ontspannend zijn. Nieuwe dingen ontdekken, standjes uitproberen of wellicht speeltjes gebruiken moeten je niet afschrikken want dan zijn we waarschijnlijk geen match. Ik ben erg ongedwongen in bed en het kan nog wel eens raar lopen met wat slagroom, vla of honing hihi. Je bent net als ik een ondernemend type en schrikt niet van mijn grote paal. Ik hoop zelfs dat je er flink opgewonden van wordt. Je hebt zelf ook wat lekkers voor mij in de aanbieding. Schrijf me snel, ik heb zin in je.
ikwilnu (25)
Genieten dat is toch wel mijn levensmotto. Ik wil het liefste elke dag lekker genieten. Een dag niet genoten is een dag niet geleefd toch?
★★★★☆
WeesMijnVerslaving (29)
Ik rook niet, drink niet, eet geen overschotten aan chocola. Eigenlijk heb ik maar 1 echte verslaving. Mannen, in bed, naakt. Ik kan erg genieten van lekkere sex en daarvoor hoef ik een man niet door
★★★★☆
Terrie (35)
Ben al even single en dat houd ik ook graag zo. Maar die leegte in bed moet wel echt veranderen want ik krijg bijna kramp van al het masturberen.. haha
★★★★☆
Mischa83 (33)
Geil, gewillig en neukbaar. Dol op sex, maar ik krijg het echt veel te weinig. Daarom ben ik dus hier, op zoek naar een of meerdere mannen die af en toe eens langs komen..
★★★★☆