Lekkere trans Jessica90 (31) zoekt man

Lekkere trans Jessica90 (31) uit Groningen (Groningen) zoekt man

  1. Naam: Jessica90
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Plaats: Groningen
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 176 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Zwart haar
Chatten met Jessica90
Ik ben volledig versa en kan van Top naar Bottom en weer teruggaan met volledig gemak en plezier. Kan zowel Sub of dominant zijn als jij hiervan houd . Zelf heb ik een lichte voorkeur om lekker dominant te zijn, want voor sommige mannen maakt dat het gewoon nog lekkerder als ze me laten overschakelen en ik hun sub teefje word! En voel je vrij om me je eigen ideeen aan te bieden, want ik sta altijd open voor nieuwe dingen.
SlaafMilena67 (32)
Ik ben een onderdanige lustslaaf op zoek naar een strenge meester. Wil jij mijn meester zijn?
★★★★☆
Dolly (31)
Ik ben zo geil dat ik zelf bijna niet meer weet wat ik er mee aan moet. Ik zit hier dus elke dag geil, zonder man. Dat kan toch niet? Dus hou je ook van stoute seks, dan moet je bij mij zijn. Het liefst zo hard
★★★★☆
Weereenman (29)
Ik heb langere tijd veel met vrouwen gedaan maar ik wil nu toch eigenlijk ook wel weer een man om mee te rollenbollen. Wat ik enorm mis is heerlijk geneukt worden. Kom jij mijn gaatje vullen?
★★★★☆
Ashlee (32)
Ik voel me op en top vrouw. Ik kleed me zo, gedraag me zo en houd van echte vrouwenzaken als shoppen etc. Ik ben op zoek naar een echte stoere vent die mij behandeld als een vrouw.
★★★★☆