Mooie trans LekkerGroot (32) zoekt man

Mooie trans LekkerGroot (32) uit Tietjerksteradeel (Friesland) zoekt man

  1. Naam: LekkerGroot
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Plaats: Tietjerksteradeel
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 167 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauwe ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
Chatten met LekkerGroot
Ik kan geen genoegen krijgen van seks.. Maar op de een of andere manier lijken de mannen toch een beetje terughoudend als ik mij pik uit mijn slip haal.. Ten eerste zijn de mannen in shock omdat ze denken een dat ze een nat kutje gaan voelen en niet verwachten dat ze een monster pik in hun handen hebben.. Maar als ze de schrik eenmaal te boven zijn dan................... Nu heb ik vast en zeker jouw interesse gewekt niet? Mooi, doe er wat mee en wie weet ervaar jij het snel zelf!
Alexis-Barber (38)
Ik heb het goed voor elkaar. Op mijn 21ste opende ik mijn eerste kapperszaak. Heb er nu al zo een 15 door het hele land heen. En daarom kan ik al lekker genieten van een luxe leventje en heb ik alle zaakjes
★★★★☆
MatureKimberly (49)
Gescheiden vrouw met mooie pik zoekt een geile man die van pijpen en lekker lang neuken houd. Ik ben Versa, dus naast mij neuken vind ik het lekker om jou zo af en toe eens te mogen neuken..
★★★★☆
Maii (32)
Ik ben Mai en ik kom uit de Filipijnen. Ik ben zoals ze het noemen een ladyboy. Ik woon hier eigenlijk al zowat heel mijn leven, maar helaas heb ik nog nooit een Europese man in mijn bed mogen verwelkomen.
★★★★☆
Shena (37)
Ik heb een relatie met een hele lieve man, maar hij is soms nogal wispelturig! Het ene moment is mijn pik een deugd voor hem en het ander moment is het alsof hij er spijt van heeft dat ik geen gewone vrouw
★★★★☆