Eenzame tranny Carolaatje (38) zoekt man

Eenzame tranny Carolaatje (38) uit Haarlemmermeer (Noord-Holland) zoekt man

  1. Naam: Carolaatje
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Plaats: Haarlemmermeer
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 183 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Zwart haar
Chatten met Carolaatje
Het lijkt je heerlijk om eens lekker diep in jouw kont gebruikt te worden door een shemale en ook jouw pik spuitend in mijn sterretje. Ik wil je wel ontmoeten en al je dromen uit laten komen. En als ik me daar fijn bij voel en jij ook en het klikt tussen ons wil ik misschien wel een relatie met je. Hete, geile shemale zoekt een lekkere hete, geile man die open staat voor sex en eventueel een relatie.
Lekkerpikkie (39)
Ik ben een shemale laat ik dat maar meteen zeggen want misschien kon je dat niet goed zien. Een vriend heb ik niet maar wel zin in seks met een lekkere man. Zijn er hier mannen die wel seks zouden willen
★★★★☆
Darieltrans (36)
Ik kan een hele waslijst op gaan noemen, maar dat is eigenlijk helemaal niet belangrijk aangezien ik niet uit ben op een relatie. Ben jij dus een man met een pik die de hele nacht door kan gaan en lekker
★★★★☆
Fotootje (29)
Ik geil er enorm op als er fotos worden gemaakt wanneer ik bijvoorbeeld mijn genotsstaaf en tepels stijf heb staan. Orale seks vind ik daarom ook geweldig en natuurlijk kom jij zeker niets te kort.
★★★★☆
AnnemarieBeauty (45)
Jouw natte droom is een lekker wijf met net dat beetje extras,. Als we naast elkaar liggen, weet ik precies wat jij lekker vindt.
★★★★☆