Strakke tranny Mirella-She (41) zoekt man

Strakke tranny Mirella-She (41) uit Tietjerksteradeel (Friesland) zoekt man

  1. Naam: Mirella-She
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Plaats: Tietjerksteradeel
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 176 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
Chatten met Mirella-She
Hey lekkere mannen, ik ben Mirella en ben op zoek naar een man die wel van een pik houd.Ik zoek eigenlijk een man die zich niet schaamt om wie ik ben.Ik heb al eerder een relatie gehad maar toen wilde hij absoluut niet dat zijn familie wist dat ik een pik had.Dus ik moest mij eigenlijk anders voor doen dan wie ik ben. Dat wil ik niet meer. Dus heb jij om maar zo te zeggen schijt aan de wereld, ben jij net zo gek als ik en ben jij wel in voor een relatie met een shemale stuur mij dan even een berichtje.
WeesMijnVerslaving (29)
Ik rook niet, drink niet, eet geen overschotten aan chocola. Eigenlijk heb ik maar 1 echte verslaving. Mannen, in bed, naakt. Ik kan erg genieten van lekkere sex en daarvoor hoef ik een man niet door
★★★★☆
EroStephanie (28)
Ik heb een tijdlang voornamelijk vrouwen gedate en ik moet zeggen dat het heerlijk is om die borsten tegen elkaar aan te voelen, de zachtheid van vrouwenhanden en de meer romantische stijl van sex.
★★★★☆
Sharinaax (32)
Heb een lekker strak figuurtje met de rondingen op de juiste plaats zoals je ziet. Ben op zoek naar mannen die die speciale dame aan denken te kunnen. Als er een klik is verander ik in een waar sexbeest!
★★★★☆
Bente (30)
Ik hou van grote dingen in mijn strakke kontgaatje. Ik heb thuis een kast vol heerlijke speeltjes en dat zijn echt mijn schatjes. Maar een schatje met een echte pik van vlees en bloed zie ik toch ook
★★★★☆