Hitsige tranny 69Fan (36) zoekt man

Hitsige tranny 69Fan (36) uit Amsterdam (Noord-Holland) zoekt man

  1. Naam: 69Fan
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Plaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 171 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
Chatten met 69Fan
Ben jij de man die van aanpakken weet en het heerlijk vindt om oraal te verwennen en verwent te worden? Dan ben jij degene die ik zoek. Ben jij net zo gek op pijpen als ik? Dan is 69 helemaal ons standje. Ik ben gek op geil voorvocht en slik alles, slik jij het mijne? Zin in lekker geil oraal? Elkaar lekker lang en intens pijpen?
Superbigcock (30)
Jij bent net als ik altijd geil, en wilt jouzelf en mij graag verwennen. Ook word jij graag verwend door mij, en sta jij open voor alles. Ik neuk graag, maar word net zo graag geneukt. En hetzelfde geld
★★★★☆
Emke (42)
Hoi met Emke hier. Ik zoek een leuke date met een man die weet hoe een dame te behandelen. Dat is uiteindelijk hoe ik mijzelf zie ondanks dat ik nog steeds een lekkere pik heb. Heb je zin in een date met
★★★★☆
Mona88 (35)
Ben een mannelijke vrouw en ben op zoek naar een vrouwelijke man. Ik wil je verwennen zoals alleen een man dat kan met nog wat extra. Leg je lul tussen mijn borsten en je zult genieten.
★★★★☆
Esmeralda46 (47)
Leuke vrouw van middelbare leeftijd zoekt een maatje om leuke dingen mee te doen en natuurlijk ook om uiteindelijk lekker mee in bed te belanden..
★★★★☆