Eenzame trans Carmelita-John (32) daten

Eenzame trans Carmelita-John (32) uit Tilburg (Noord-Brabant) daten

  1. Naam: Carmelita-John
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Plaats: Tilburg
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 177 cm
  8. Postuur: Gemiddeld
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Zwart haar
Chatten met Carmelita-John
Hallo, ik ben John, de man van Carmelita. Misschien raar dat ik haar profiel hier maak, maar zo weet je zeker dat ik er volledig achter sta. We zoeken voor Carmelita een leuke, nette man die op regelmatige basis eens lekker geneukt wil worden. Ik zelf wil dat niet maar ik gun het mijn vrouw met liefde. Stel je eerst netjes voor, dan gaan we dieper in op wat wel en wat niet. Jij wilt mijn vrouw heerlijk verwennen, haar tepels zijn super gevoelig en pijpen kan ze als de beste. Je bent NEUKBAAR, dat is een harde eis. Anders kan ze net zo goed bij mij blijven.
Latischaa (38)
Ik heb jaren moeten knokken om te worden zoals ik mij voel. Ik ben gewoon allebei en daar hoort dus ook van allebei het mooiste bij. Nu nog echt goede seks en dan ben ik helemaal gelukkig.
★★★★☆
Roxy80 (41)
Ik heb zwart haar, bruine ogen met een slank lichaam en een strak kontje. Ik ben onverzadigbaar geil kinky, onderdanig en heb zeer weinig taboes.
★★★★☆
Anita8736 (32)
nadat ik je huis heb schoongemaakt, ga ik natuurlijk jou ook even schoonlikken. Mijn tong gaat over je heel je lijf, geen een plek blijft onaangeraakt.
★★★★☆
ZoBijzonder (20)
Ik durf te wedden dat je nog nooit een chick zo bijzonder als mij hebt gehad. Alles wat mij zo bijzonder maakt zit tussen mijn slanke benen, net onder mijn wulpse rondje kontje. Hou je van ronde kontjes?
★★★★☆