Hete shemale BeetjeGroot (26) verwennen

Hete shemale BeetjeGroot (26) uit Rotterdam (Zuid-Holland) verwennen

  1. Naam: BeetjeGroot
  2. Leeftijd: 26 Jaar
  3. Plaats: Rotterdam
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 171 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
Chatten met BeetjeGroot
Het is een soort disclaimer die ik mannen tegenwoordig moet geven. Want de mijne is groot. Niet alleen groot maar ook dik. En je snapt, niet iedereen kan dit nemen. Maar ik wil nu wel eens eentje vinden waar ik mijn hele paal ook naar binnen mag steken. En iemand die goed kan pijpen. Hoe is jouw gag reflex? Ik heb er trouwens vrijwel geen, dus ik zal die van jou diep kunnen nemen. Ook bukken kan ik heel goed, knipoog.... De disclaimer mag duidelijk zijn. Kom enkel bij mij als je weet dat je mij kunt hebben ok? Ik wil geen tijd verdoen, ik wil actie. En hopelijk iemand waarmee ik iets kan laten opbloeien ook? Een meid mag dromen toch?
Renee37 (26)
Hey leuk dat je op mijn pagina komt kijken. Ik ben Renee, een jonge meid met een extraatje zoals je kunt zien. Ik ben super happy met mijn leventje en mijn lijfje, maar er mist iets. Aangezien wij beide
★★★★☆
BigTgirl (36)
Ben een dame die op zoek is naar een lekkere stijve lul of twee die mij dan wel een paar uur bezig kunnen houden. Het is voor mij dan echt wel weer tijd en wil er dan zeker ook wel heel erg lekker van genieten.
★★★★☆
Brianna36 (32)
Ik wil mijn ervaring op sex gebied vergroten en ik heb daarbij hulp nodig. Ik durf heel veel en ben klaar voor de beste sex uitdaging ooit. Wie durft mij uit te dagen?
★★★★☆
Hotstuff34 (48)
Ik ben geen standaard vrouw zoals je zien kunt. Maar in gedrag wel hoor. Ik ben niet veeleisend en behandel mensen zoals ik zelf behandeld zou willen worden, met respect.
★★★★☆