Hete tranny GrootFormaat (40) verwennen

Hete tranny GrootFormaat (40) uit Den Haag (Zuid-Holland) verwennen

  1. Naam: GrootFormaat
  2. Leeftijd: 40 Jaar
  3. Plaats: Den Haag
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 175 cm
  8. Postuur: Gemiddeld
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Licht blond haar
Chatten met GrootFormaat
Ik moet er ook maar aan geloven. Want die korte tripjes naar de supermarkt leveren me ook niks meer op. En een mens heeft sex nodig. Je weet hoe het gaat, geen relatie dus vrijwel geen sex. Sommige momenten in het leven breng je door met een neukmaatje. Maar ook daar is momenteel geen sprake van. Of wordt jij mijn nieuwe neukmaatje? Ik denk dat ik heel duidelijk heb aangegeven wat ik zoek. Past dit in jouw straatje meld je dan meteen even.
WilJeNeuken (33)
Had ik geweten hoe lastig het is om sex te krijgen als je shemale word had ik het misschien wel niet gedaan. Ik ben al veel te lang niet meer geneukt. Ik denk dat het weer als mijn ontmaagding gaat aanvoelen..
★★★★☆
JouwZaadsletje (34)
Het uiterlijk van een dame maar met een beetje meer. Ik denk dat dat beetje meer juist wel erg aantrekkelijk is. Welke lekkere man kan mij eens goed laten voelen hoe het is om een slet te zijn, een zaadslet
★★★★☆
Camilla9 (31)
Ik vind het heerlijk te praten en intieme vragen te stellen. Maar wat ik nog lekkerder vind is dat het uiteindelijk geile praat kan worden. En omdat praatjes geen gaatjes vullen, zoek ik daarna nog
★★★★☆
LolaLekker (40)
Ik zal er niet omheen draaien. Ik ben op zoek naar erotische date. Ik ben een geile dame met een extraatje in mijn slipje. Ga graag stappen met vrienden en vriendinnen. Wat je van mij kunt verwachten?
★★★★☆