Lekkere trans BlondjeAngel (34) zoekt man

Lekkere trans BlondjeAngel (34) uit Almere (Flevoland) zoekt man

  1. Naam: BlondjeAngel
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Plaats: Almere
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 179 cm
  8. Postuur: Vol
  9. Oogkleur: Groene ogen
  10. Haarkleur: Licht blond haar
Chatten met BlondjeAngel
Blond en kleine tieten valt normaal wel in de smaak. En dan heb ik ook nog eens wat extra te bieden aan je. Ik vind het heerlijk om verschillende rollen aan te nemen. Sinds enkele jaren ben ik dan ook helemaal happy met mezelf en geniet ik enorm van de wisselende contacten die heb.Onder het mom van geven en nemen komt het altijd goed.
Henderica (27)
Zo even goed om me heen kijken hier. Ik zie echt van alles en veel wat me bevalt. Mooi voor mij zou je zeggen. Maar ja, er zijn er minimaal twee voor nodig voor wat ik wil. Dus belangrijk is ook of ik je beval.
★★★★☆
HaileyS (26)
Wil je eens wat anders en denk je dat jij mij wel een uitdaging vind.. Dat weet ik wel zeker want ik daag je nu bij deze uit!
★★★★☆
BigNadia (39)
Ze zeggen wel eens dat negers een dikke en lange pik hebben. Is niet altijd waar hoor! Ik ben gewoon gelukkig met wat ik meegekregen heb. Ook mijn eikel is heel gevoelig! Je je leest het goed ik ben geen
★★★★☆
SeksmaatjeVoorMij (29)
Alleen seksen is lang zo leuk niet als het samen doen. Ik ben nu alweer een tijdje alleen en het spelen met mezelf word nu toch een beetje saai.
★★★★☆