Eenzame tranny TGRogier (43) zoekt man

Eenzame tranny TGRogier (43) uit Apeldoorn (Gelderland) zoekt man

  1. Naam: TGRogier
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Plaats: Apeldoorn
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 158 cm
  8. Postuur: Gemiddeld
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Donker blond haar
Chatten met TGRogier
Hey daar, ik kleed mij dolgraag als vrouw, en laat me dan ook heel graag lekker verwennen door leuke geile mannen. Het is een ultieme fantasie om eens als een hoertje gebruikt te worden. Zou jij dat aandurven? Je helpt mij om mijn fantasie uit te komen, dan zal ik alles doen om de jouwe eens uit te laten komen.
Shesub (52)
Heb je zin in een lekkere geile date met mij? Of even wat afleiding? Veel is mogelijk, alles is bespreekbaar. Ik heb een lekker extraatje en ben ook een goede onderdanige. Durf jij mij aan?
★★★★☆
kedragorgious (37)
Ik woon al een tijdje samen met mijn vriendin en nu willen we ons seksleven wat extra spanning gaan geven. We zijn daarom op zoek naar een lekkere spannende man die het wel heerlijk vind om lekker mee
★★★★☆
Bianca-van-Wippenstein (38)
Ik houd wel van een beetje een stoere man, een beetje ruw kan best lekker zijn, maar jij zelf moet dat dan ook wel aankunnen =)
★★★★☆
OneNightMandy (35)
Ik heb een vaste partner maar wanneer het op sex aankomt laten we elkaar aardig vrij. We geloven niet in exclusiviteit en eeuwige trouw en daarom werkt onze relatie zo goed. Ik ben ook heel blij dat
★★★★☆