Sexy shemale DJDenissa (28) daten

Sexy shemale DJDenissa (28) uit Midden-Groningen (Groningen) daten

  1. Naam: DJDenissa
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Plaats: Midden-Groningen
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 183 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Zwart haar
Chatten met DJDenissa
Hai, ik ben Denise, een leuke spontane meid. In de weekenden draai ik vaak in verschillende clubs en discotheken. Ik ontmoet daar best vaak mannen en vrouwen maar de meeste haken af als ze mijn plusje ontdekken. Best heel frustrerend aangezien ik best heel veel te bieden heb en het onwijs lang geleden is voor me. Dus maar eens hier koekeloeren naar een leuke/lekkere man of vrouw die een date met me aandurft. Durf jij wel een date met mij aan ondanks of misschien juist vanwege mijn plusje?
DelHaize (36)
Lekker delletje das mijn bijnaam en die draag ik met trots. Wil jij ontdekken waarom dit mijn meest toepasselijke bijnaam is? Dan kom maar eens op de koffie..
★★★★☆
SexyIlona (37)
Vind het best wel spannend om dit te doen, maar ik hoop wel dat ik leuke reacties krijg. Veel ervaring heb ik nog niet met mannen, omdat ik altijd deed alsof ik op vrouwen viel. Maar nu weet ik het zeker,
★★★★☆
Maakhetmee (48)
Nee heb je, ja kun je krijgen. Wat wil jij voor antwoord van mij? Dit hangt helemaal af van wat je mij kunt bieden. Ik heb eisen, en dat zou jij ook moeten hebben! Ik houd van een man die stevig in zijn schoenen
★★★★☆
LadySonja (40)
Hello lekker stuk! Ik ben dus Sonja en zoals je zien kan, ben ik een shemale. Ik ben op zoek naar een leuke, liefdevolle man die voor romantiek en erotiek wil gaan.
★★★★☆