Mooie tranny Bernardette (39) zoekt man

Mooie tranny Bernardette (39) uit Zwolle (Overijssel) zoekt man

  1. Naam: Bernardette
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Plaats: Zwolle
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 184 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
Chatten met Bernardette
Heet en dampend, dat is wat dit bakkersmeisje aan het zoeken is, saai bestaat niet, rustig aan doen in bed, kalm neuken, kom zeg daar zijn we nog veel te jong voor... Ik wil nog wel eens overdag vrij zijn door mijn beroep! Seks moet spannend, soms kinky en soms ordinair, dan weer ruw en hard voor je zijn anders kom jij niet aan je trekken, je bent flink geschapen en kan echt het beest uithangen in bed!!!
CondoomlozeDate (46)
Het is niet dat ik allergisch ben voor condooms, ik vind het gewoon geen lekker gevoel dat schurende rubbertje. Ik wil ook gewoon je lekkere zaad in me voelen spuiten!
★★★★☆
FabianaErvaren (39)
Als jij stiekem nog niet weet wat je wil, moet je het gewoon eens allebei tegelijk uitproberen. Wil je weten wat het is om aan een pik te zuigen of hoe het voelt als ik hem in je steek?
★★★★☆
AnnadB (28)
Ik ben nogal impulsief en hou er niet zo van om weken lang van te voren iets te gaan plannen, ik hou van spontane acties en kan af en toe wel ongeduldig zijn dus hoop dat jij een beetje flexibel bent en
★★★★☆
WickedWhitley (34)
Neehhh, ik ben niet wicked, maar wel heel stout, dus toch een beetje wicked, tussen mijn benen vooral, of tussen die van een ander? Ja, ik wil graag lekker gebruik maken van het lekkers tussen de benen
★★★★☆