Strakke tranny Mirella-She (41) zoekt man

Strakke tranny Mirella-She (41) uit Tietjerksteradeel (Friesland) zoekt man

  1. Naam: Mirella-She
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Plaats: Tietjerksteradeel
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 176 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
Chatten met Mirella-She
Hey lekkere mannen, ik ben Mirella en ben op zoek naar een man die wel van een pik houd.Ik zoek eigenlijk een man die zich niet schaamt om wie ik ben.Ik heb al eerder een relatie gehad maar toen wilde hij absoluut niet dat zijn familie wist dat ik een pik had.Dus ik moest mij eigenlijk anders voor doen dan wie ik ben. Dat wil ik niet meer. Dus heb jij om maar zo te zeggen schijt aan de wereld, ben jij net zo gek als ik en ben jij wel in voor een relatie met een shemale stuur mij dan even een berichtje.
LinaDate (34)
Dit is mijn oproep op internet en het lijkt mij erg leuk om eens met jou een geile afspraak te maken om elkaar eens lekker te gaan verwennen. Ik wil jouw lekkere pik in mijn kontje voelen die steeds harder
★★★★☆
OralSexbuddy (27)
Hallo, ik zoek een geile vent die net als ik dol is op orale sex! Als jij die man bent, en dan ook voor een sex relatie wil gaan dan wil ik graag meer van je weten!
★★★★☆
-Linda- (22)
ik heb nog niet veel ervaring, maar zou dat wel graag willen, zou jij mij vele standjes willen leren en zou ik ook eens lekker in jou kont klaar mogen komen? ik hoop snel een leuk bericht van je te krijgen
★★★★☆
Lidia90 (27)
Ik ben een Jonge shemale die haar draai in het leven niet echt vinden kan. Misschien kan je mij daarbij helpen, maar misschien zoek jij ook alleen maar een geile nacht?
★★★★☆