Mooie tranny DanieliaVol (43) aftrekken

Mooie tranny DanieliaVol (43) uit Amsterdam (Noord-Holland) aftrekken

  1. Naam: DanieliaVol
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Plaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 178 cm
  8. Postuur: Vol
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
Chatten met DanieliaVol
Ik heb veel narigheid meegemaakt in het verleden en ben dat nu echt goed zat. Ik zou dan ook graag weer eens een leuke tijd willen hebben met een leuke man, en ik hoop dat ik die hier kan vinden. Ik hoef geen relatie, tenminste niet gelijk, maar wat niet is kan natuurlijk altijd nog komen, is het niet?
Blancefloor (30)
Omdat ik zelf best klein ben wil ik een grote man. 1 die me ook lekker kan optillen zodat ie me hard kan neuken. Ik kan wel tegen een stootje hoor. Is het echt zo moeilijk om iemand te vinden die me wil neuken?
★★★★☆
AltijdEnergie (27)
Weet je wat ik van jou als eerste wil weten? Dat is hoe lang jij het vol kunt houden. Is dat dan zo belangrijk voor mij? Ja want ik heb super veel energie en ik heb iemand nodig die me bij kan houden. Betekend
★★★★☆
newnew (46)
Hoi mannen ik ben Eva en zoek een geile knul die zin heeft om mijn grote pik te verwennen.. Nee het is GEEN photoshop. Ik hou ervan om een spermadouche te krijgen, en in mijn kont geneukt te worden, ik
★★★★☆
Inge72 (49)
Ik ben Inge. Een rijpe shemale met een down to earth mentaliteit. ben heel lief en ben op zoek naar een echte dominante man die mij scheef neukt voor vaker. Ik ben niet zo van de one-night stands.
★★★★☆