Strakke tranny HeetPrinsesje (37) pijpen

Strakke tranny HeetPrinsesje (37) uit Enschede (Overijssel) pijpen

  1. Naam: HeetPrinsesje
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Plaats: Enschede
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 182 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
Chatten met HeetPrinsesje
Overdag een nette dame in de avond een geile donder. Ja zo zal ik het maar eerlijk zeggen. Ik kan er geen genoeg van krijgen en heb dan vaak geile gedachte en gevoelens. Mijn voorkeur gaat uit naar een man met bi gevoelens. Zodat hij me kan behandelen als een vrouw en nemen als een man. Behandel me als vrouw, maar neuk me als een geile man! Ik hou van hard, ruig, diep en lekker vol gespoten worden.. Iets waar jij mij bij kan helpen, maar zou jij dat ook willen?
LuxiLo (41)
...........................
★★★★☆
Ellewilhetgraag (38)
Mijn vriend is denk ik al op mij uitgekeken ik mag hem niet meer neuken en hij wil het niet meer met mij. Dan gaan we opzoek naar een ander die wel graag door mij geneukt wil worden.
★★★★☆
HeteMirna (34)
Hey Hey ik ben een heerlijke shemale, ben jij die nieuwsgierige man en wil je geneukt worden door mij of zou je mij willen neuken, stap in de stoute schoenen en mail me.
★★★★☆
Amandapanda (38)
Klein van postuur maar een grote mond en een nog groter hart. Ik ben zorgzaam, lief en altijd in voor een lekker spannend rollenspel. Liefst zou ik een wat serieuzere man vinden voor een langere vriendschap
★★★★☆