Mooie trans IReentje (34) aftrekken

Mooie trans IReentje (34) uit Almere (Flevoland) aftrekken

  1. Naam: IReentje
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Plaats: Almere
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Rood haar
Chatten met IReentje
Ik heb een vriendje maar echt serieus is het allemaal niet. Daarnaast zien we elkaar niet zo vaak en hebben we dus ook niet veel sex samen. Hij vind het ook allemaal nog een beetje spannend en kan nog niet veel in zijn kontje hebben. Ik zou toch wel een keer gewoon lekker los willen gaan dus hoop ik hier een leuke man te vinden die wel wil. Jij bent een man die geen problemen heeft met anaal. En dan bedoel ik niet alleen geven maar ook ontvangen. Je bent niet al te kleinzerig en durft jezelf in bed gewoon te geven.
ZeerGrootGeschapen (36)
Ik zal niet van je verlangen dat je voor me bukt gezien de afmeting van mijn pik. Mocht je dat toch wel heel graag willen, zou je me daar best happy mee maken en beloof ik je dat ik het heel voorzichtig
★★★★☆
Andreastout (27)
Als jij die man bent dan moeten we kijken wat voor geile dingen we kunnen gaan doen. Ik weet wel zeker dat we een geil plan kunnen maken samen waardoor we allebei goed kunnen spuiten en vooral kunnen
★★★★☆
AnniekeShe (37)
Zo ben je gehuwd en lijkt alles perfect, zo blijkt hij kinderen verwekt te hebben bij een echte vrouw.. Maar goed, nu lekker aan het daten, clubs aan het bezoeken en soms doe ik met een stelletje mee.
★★★★☆
JodieTS (38)
Eigenlijk heb ik nog helemaal niet zoveel ervaring met seks, vooral mijn kont is nog niet zo vaak geneukt en dat zou ik wel erg graag willen. Ik wil dat je me lekker neukt en doet wat je maar fijn vind.
★★★★☆