Hete tranny LuckyFenna (38) verwennen

Hete tranny LuckyFenna (38) uit Stekene (Oost-Vlaanderen) verwennen

  1. Naam: LuckyFenna
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Plaats: Stekene
  4. Provincie: Oost-Vlaanderen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 183 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Grijze ogen
  10. Haarkleur: Licht blond haar
Chatten met LuckyFenna
Tot nu toe eigenlijk altijd geluk gehad in het leven, lieve ouders, goede fijne vrienden en lekker altijd mezelf kunnen zijn. Tot een tijdje terug had ik ook het geluk in de liefde, helaas nu niet meer. Ik hoef niet perse een nieuwe lover terug, maar wel iemand om veel en vaak lekker mee te kunnen seksen. Mocht jij daar interesse in hebben, reageer je dan even?
Feelfamous (34)
Zin in deze dame met een heerlijke knots om van te genieten? Je weet dat je een keertje iets anders wilt proberen dus waarom mij niet? Ik ben van alle markten thuis en kan je op veel manieren verwennen.
★★★★☆
GeileSheMarie (29)
Ben jij een man die geniet van lekker gedomineerd te worden? Kan het er voor jou niet ruig genoeg aan toe gaan en mag ik dan ook alles met jou gaan doen?
★★★★☆
BigDickGurly (40)
Man met een grote mond gezocht!! Om mij te pijpen moet je jouw mond behoorlijk wijd open doen. Hij is groot en vooral ook lekker dik.
★★★★☆
Hotpeter (31)
hey hallo, leuk dat je even komt spoken op mijn profiel, nou ik hoop maar dat je me aantrekkelijk vindt en me eens lekker in me kont wil neuken, mail je me eens?
★★★★☆