Lekkere trans Lily57 (31) daten

Lekkere trans Lily57 (31) uit Groningen (Groningen) daten

  1. Naam: Lily57
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Plaats: Groningen
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 176 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Licht blond haar
Chatten met Lily57
Je moet me overheersen, want ik ben heel onderdanig. Jij bent een grote sterke kerel, die jouw wil aan mij wil opleggen. Ik zal alles voor je doen, want jij bent de baas. Ik kniel voor je, ik keer je mijn kontje toe, geef een bevel en ik zal het opvolgen. Ben jij een sterke man? Met een sterke persoonlijkheid? Dan ben ik op zoek naar jou! Mail je me snel?
LieverVlees (31)
Ik berijd mijn heerlijke dildo regelmatig, zo blijft mijn kontje lekker soepel en blijf ik regelmatig lekker genieten en klaarkomen. Maar een echte lul van vlees en bloed, is veel lekkerder. Dus
★★★★☆
TravoBitch (38)
Oke, ik ben dan nog geen volwaardige shemale, toch zoek ik als dame met pik zijnde/voelende, naar een geile man die open zou staan voor een sex date met mij..
★★★★☆
Jacqq (32)
Het leven is niet altijd makkelijk als je in het verkeerde lichaam geboren bent. Ik ben geboren als man, maar voel me op en top vrouw. Een gedeelte van mij is al vrouw, wil je mijn borsten voelen? Mijn
★★★★☆
SheSubje (43)
Ik lijk stoer maar er is ook een gevoelige kant. Die zal je momenteel niet te zien krijgen want ik ben hier niet voor zoete dingen. Heel spannend als ik niet zie wat jij met mij gaat doen..
★★★★☆