Leuke trans BiLorna (34) wil sex

Leuke trans BiLorna (34) uit Medemblik (Noord-Holland) wil sex

  1. Naam: BiLorna
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Plaats: Medemblik
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
Chatten met BiLorna
Ik werk graag, dus ik ben vaak van huis. Daarnaast volg ik ook nog een cursus visagie. Het is mijn droom om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te gaan als make-up artist. Ik heb helaas nog geen bekende mensen op mogen maken, maar misschien komt dat nog. In de uurtjes dat ik thuis ben, ben ik vaak eenzaam. Ik zou hier graag een huiselijk man willen vinden om mijn vrije tijd mee in te vullen. Jij bent een gezellige man die de avonden en/of de weekenden voor me vrijhoudt. Je vindt het leuk om voor een meid als ik te zorgen en doet graag jouw deel in het huishouden. Als mijn huisje weer blinkt kan ik je daar natuurlijk op een gepaste wijze voor bedanken ;).
MarinCa (57)
Niet alles aan mij is puur natuur, maakt me dat minder interessant? Ik weet zeker van niet!
★★★★☆
Zonnetje (32)
Ik ga hier niet mijn levensverhaal neerzetten. Dat delen we wel als je interesse hebt.
★★★★☆
LadySonja (40)
Hello lekker stuk! Ik ben dus Sonja en zoals je zien kan, ben ik een shemale. Ik ben op zoek naar een leuke, liefdevolle man die voor romantiek en erotiek wil gaan.
★★★★☆
MetOfZonder (26)
Hoe drink jij je koffie het liefst? Zwart met een extra schepje suiker? Wat dacht je van een scheutje melk, dan krijg je deze heerlijke kleur van mij. Ik ben je hete, zoete, dagelijke bak koffie. Je
★★★★☆