Strakke trans Home-Alone (31) daten

Strakke trans Home-Alone (31) uit De Friese Meren (Friesland) daten

  1. Naam: Home-Alone
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Plaats: De Friese Meren
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 166 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
Chatten met Home-Alone
Ik ben schoon, ik ben vrijgezel en ik heb lekkere tieten en een grote lul. Ik ben hier om iemand te neuken die geinteresseerd is in mij. Ik denk niet dat ik iets anders moet zeggen dan dat je mij een bericht kan sturen en dan we zullen er meer over praten. Je bent geil voor een pik en zal alles doen om die te krijgen. Je houdt ervan om voorover te buigen en om in je kont geneukt te worden. Dus laat me weten hoe snel je naakt kunt zijn en dat ik me helemaal kan laten gaan met jou!
Shery (40)
Als jij eens lekker gemasseerd wil worden met een spannend einde, ben je mij aan het goede adres. Ik vind het een heerlijk gevoel om met mijn zachte handen jouw lichaam glanzend van de olie te maken.
★★★★☆
Lizzyy (24)
Totdat ik echt een volle shemale ben verkleed ik me heerlijk pikant, soms ook als dragqueen..Geef dan ook graag prive shows, want niet elke man wil ervoor uitkomen dat hij er zichtbaar geil van word
★★★★☆
ShemaleSerena (44)
Hey lekkere tijger, dus jij houd wel van iets extra? Dan zit je bij mij goed. Ik ben Serena en ik ben een shemale dus extra genot!
★★★★☆
PrincesYasmine (39)
Ik zoek wat extra spanning naast mijn relatie. Ik heb een lat-relatie en zit dus erg veel alleen thuis. Het spel der verleiding is echt mijn ding en daar neem ik dan ook graag de tijd voor.
★★★★☆