Sexy trans Daddyfucker (30) zoekt man

Sexy trans Daddyfucker (30) uit Hoogeveen (Drenthe) zoekt man

  1. Naam: Daddyfucker
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Plaats: Hoogeveen
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
Chatten met Daddyfucker
Ik heb me namelijk altijd aangetrokken gevoeld tot wat oudere mannen en heb letterlijk sinds mijn 18de verjaardag een relatie gehad met een man van 37 jaar. Hij was geweldig en heeft me alles geleerd wat ik weet. Helaas zijn we nu een tijdje verder en zijn we meer uit elkaar gegroeid en had ik geen zin meer in de relatie. Dus nu ben ik single en opzoek naar een geile ervaren man die niks liever wilt dan seks met een jonge meid.. Jonge, geile meid zoekt een geile, lekkere man voor heerlijke avontuurtjes op regelmatige basis. Een FWB of een sexrelatie, een liefdesrelatie is ook zeker welkom trouwens..
Maakhetmee (48)
Nee heb je, ja kun je krijgen. Wat wil jij voor antwoord van mij? Dit hangt helemaal af van wat je mij kunt bieden. Ik heb eisen, en dat zou jij ook moeten hebben! Ik houd van een man die stevig in zijn schoenen
★★★★☆
Josine (25)
Kijk mij eens lief naar je kijken. Wat zie je precies in mijn blik? Zie je het verlangen, zie je mijn stoute gedachten? Of wil je ze graag zien? Je mag wel meer doen dan alleen maar naar mij kijken hoor.
★★★★☆
Emanuelle85 (35)
Je kan me net als bij vrouwen neuken, maar dan wel in mijn anus. Lekker strak en toch anders he? Wil je dat ik je ook moet neuken dat kan ook. Ik doe het met alle plezier.
★★★★☆
SennaSenna (38)
Dag lekkere mannen ik ben weer single, verlang naar passievolle sex! Mag toch aannemen dat er hier op de site wel een man te vinden is voor me?
★★★★☆