Hitsige trans HappyEnding (33) pijpen

Hitsige trans HappyEnding (33) uit Stadskanaal (Groningen) pijpen

  1. Naam: HappyEnding
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Plaats: Stadskanaal
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 158 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
Chatten met HappyEnding
Weet je wat ik heel graag wil? Een eeuwige happy ending! Ik masseer je, wat anders had je verwacht, en dat kan ik heel goed. Het zit in mijn bloed om mannen te verwennen met mijn handen. Maar ik ga nog een stapje verder, mijn handen doen het voorwerk en daarna neemt mijn mond het over. Ondertussen staat die van mij ook al stijf, jij ziet dat en gebruikt je handen terwijl ik nog met mijn mondje bezig ben... Is dit het begin van een happy ending? Misschien is enkel een blik al genoeg om die van jou omhoog te krijgen. Mag ik hetzelfde ervaren? Gaan we een begin maken? En hoe eindigen we dan happy?
BigDickGurly (40)
Man met een grote mond gezocht!! Om mij te pijpen moet je jouw mond behoorlijk wijd open doen. Hij is groot en vooral ook lekker dik.
★★★★☆
Leyra (39)
In mijn werk deel ik de lakens uit, maar prive hou ik ervan als een echte man me de les leest. Je mag me heel streng aanpakken: ballen afbinden, knijpers op mijn tepels, billenkoek....
★★★★☆
TopZoektBottom (31)
Wees eens een brave man en buk eens diep voor me...
★★★★☆
SoofSingle (39)
Na een lange en saaie relatie ben ik weer zo vrij als een vogel en ik vind dat het nu tijd is voor mij om te genieten. Ik wil lekker buiten geneukt worden of in de auto, die gedachten maakt me zo geil.
★★★★☆