Sexy trans NetteTswoman (29) neuken

Sexy trans NetteTswoman (29) uit Eemsdelta (Groningen) neuken

  1. Naam: NetteTswoman
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Plaats: Eemsdelta
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 184 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Grijze ogen
  10. Haarkleur: Licht blond haar
Chatten met NetteTswoman
Hey schatje, ik ben een mooie tranny, netjes, verzorgd, en ook nog eens supergeil en een beetje onderdanig. Ik ben op zoek naar jonge mannen die gratis sex met mij willen hebben. Ik vind een goede neukbeurt belangrijker dan geld, want ik kan heel goed voor mezelf zorgen, en heb alles wat ik maar kan wensen. Ik wil wel wat verder gaan dan pijpen of aftrekken, ik wil je graag op allerlei manieren verwennen, en ik verwacht van jou ook dat je behalve schoon ook ruimdenkend bent, en open staat voor nieuwe ideeen. Ik doe niets tegen je zin, maar ik weet zeker dat je het allemaal heel spannend en vooral heel lekker gaat vinden. Ik laat je niet eerder gaan voordat ik al je zaad in mij heb, en als er een klik is, dan spreken we gewoon weer opnieuw af.
RealSexDa (31)
Niet alleen komen kijken, daar heb ik niks aan! Ik wil een echte tussen mijn benen. Heb jij een echte? Kun je snel leveren?
★★★★☆
Amandapanda (38)
Klein van postuur maar een grote mond en een nog groter hart. Ik ben zorgzaam, lief en altijd in voor een lekker spannend rollenspel. Liefst zou ik een wat serieuzere man vinden voor een langere vriendschap
★★★★☆
patty25 (27)
Mijn kontje ziet er echt prachtig uit, die vraagt er gewoon om om eens lekker onder handen genomen te worden. Het liefst word ik keihard anaal genomen, maar ook tegen andere stoute dingen zeg ik geen
★★★★☆
Pien (31)
Ik ben Pien en ik heb het hier eigenlijk wel gezien. Nee maar echt, hoe lang moet ik nog zoeken voor ik een geile man vind? Ik hoop snel iets te horen en misschien zitten we wel op een lijn met onze voorkeuren.
★★★★☆