Leuke shemale Gwen83 (28) zoekt sex

Leuke shemale Gwen83 (28) uit Rijswijk (Zuid-Holland) zoekt sex

  1. Naam: Gwen83
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Plaats: Rijswijk
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 173 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauwe ogen
  10. Haarkleur: Licht blond haar
Chatten met Gwen83
Heet en voorbereid, is dat hoe mijn nieuwe aanwinst mij graag wil hebben? Dat is in ieder geval wat ik te bieden heb. Een lekker lijf met een bonus tussen mijn benen. Nog niet extreem veel gebruikt want ik ben redelijk kieskeurig. Maar soms ben ik ook gewoon geil en heb ik sex nodig. Nu is zo een moment. Het is aan jou wat je met deze intieme informatie wil doen. Duidelijker kan ik het niet verwoorden. Of toch wel? Kom maar even bij me, dan zal ik mijn best doen om je nog meer duidelijk te maken wat ik van je wil.
DaantjeBanaantje (25)
Gelukkig bestaan er push up bhtjes, gezien ik zover nog niet ben dat ik het geld bij elkaar gewerkt heb voor mij borsten, is dit echt de oplossing!
★★★★☆
natalee (46)
Al die lompe boeren die alleen maar nieuwsgierig zijn naar mijn lul ben ik wel even zat. Ja, er zit echt een lul en ja, hij werkt ook nog eens prima. Maar als je er niet echt van houdt en alleen maar wil
★★★★☆
Samenthe (40)
Ik houdt van uitproberen, nieuwe dingen ontdekken en ben daarom op zoek naar een open minded man die net als mij super graag zou willen sexperimenteren.
★★★★☆
VrouwelijkeBenthe (43)
Oke, eerlijk is eerlijk, echte tieten heb ik helaas nog niet, maar ik ga wel dagelijks door het leven als vrouw. Mijn lange haar is echt helemaal van mijzelf, ik draag jurkjes, rokjes en andere prachtige
★★★★☆