Leuke trans Ashleyspecial (35) neuken

Leuke trans Ashleyspecial (35) uit Gouda (Zuid-Holland) neuken

  1. Naam: Ashleyspecial
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Plaats: Gouda
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 180 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Donker blond haar
Chatten met Ashleyspecial
Zelf vind ik dat ik ontzettend speciaal ben. Er zijn miljoenen vrouwen en mannen. En ik ben eentje die wat van beiden heeft. Van mijn soort lopen er niet zo heel veel rond en dat maakt mij net wat meer speciaal. Ik word graag anaal geneukt, maar vind het ook heerlijk om een ander anaal te neuken en mond neuken dat vind ik ook zalig! De vraag is durf jij het aan om met mij te neuken. Een vrouw in je bed wat ook nog een beetje man is dat is toch wat nieuws voor de meesten. Zet je er over heen en laat je door mij mee nemen naar het meest geile avontuur dat jij ooit zal hebben.
SuckMyZoe (28)
Veel mannen zijn niet gay, maar wel benieuw hoe het is om een lekker wijf met een pik te neuken. Nu krijg je de kans om dat zelf te ervaren!
★★★★☆
Simplicia (27)
Hey daar leuke man, welkom op mijn profieltje. Ik neem aan dat je mij aan hebt geklikt omdat mijn foto je wel beviel. Als je me nu ook nog even een leuk berichtje stuurt kun je misschien binnen kort
★★★★☆
MsMaddy (28)
Gaat het jou ook allemaal niet zoveel om de afmetingen maar mee om hoe dat het functioneert? Groot geschapen dat ben ik niet inderdaad, maar onderschat het werk niet wat ie leverd.
★★★★☆
AnneFleur (29)
Erover nadenken is niet nodig, je moet gewoon doen waar je je goed bij voelt! En ik voel me heel goed als ik een harde pik tot mijn beschikking heb. Oh, ja die heb ik wel, maar ik wil eigenlijk die van jou
★★★★☆