Lekkere trans Oefenpikkie (31) zoekt man

Lekkere trans Oefenpikkie (31) uit Almelo (Overijssel) zoekt man

  1. Naam: Oefenpikkie
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Plaats: Almelo
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 176 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Donker blond haar
Chatten met Oefenpikkie
Ik ben klein geschapen, maar hij doet het perfect. Voor mannen die nog maagd zijn heb ik de perfecte maat. Ik heb nog nooit iemand gehad die zei dat het niet paste of niet lekker was. Dus ik zou zeggen kom het eens proberen.. Maagd of weinig ervaring maar het wel eens willen proberen en niet direct met een grote lul?
BiancaNeemtJou (38)
Een mannen kontje is wat ik neuken wil, ik ben best dominant, daar moet je wel van houden. Ik laat je mij eerst lekker pijpen, daarna neuk ik je hard en lang. Kun je het niet hebben? Dan ga je maar weer.
★★★★☆
Tgirl1983 (39)
Waarom zien mannen mij niet staan. Ja, op het eerste gezicht wel, maar als ik ze dan vertel dat ik anders in elkaar steek dan dat de meeste mensen denken, rennen ze hard weg. Durf jij wel lekker geil
★★★★☆
GeilExperimenteren (36)
Ik heb geen voorkeuren, zolang ik maar kan voelen hoeveel jij van mij geniet. Wie weet kunnen wij wel experimenteren en een paar speeltjes erbij halen, maar alleen als jij ervoor open staat.
★★★★☆
Chanelle95 (29)
Lieve en spontane meid, aardig, sociaal en hard op zoek naar liefde, aandacht en genot. Kun je me alle drie geven? Des te beter, anders ga ik graag op date met je om te zien welke wel van toepassing zou
★★★★☆