Hitsige tranny ZachteTopGezocht (36) wil neuken

Hitsige tranny ZachteTopGezocht (36) uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wil neuken

  1. Naam: ZachteTopGezocht
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Plaats: Zoetermeer
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 181 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
Chatten met ZachteTopGezocht
Tot nog toe was ik tijdens de sex degene die neukte. Eigenlijk heeft dat 2 redenen. 1. Ik vind het heerlijk om te doen en 2. de keren dat ik mijn sterretje beschikbaar stelde deed de man het te snel en ruw waardoor het pijn deed. Ik wil toch weer een poging doen om ook bottom te zijn en zoek hier een begripvolle man met zelfbeheersing. Wat ik in jou belangrijk vind is dat je zelfbeheersing hebt. Ook al wil jij niets liever dan helemaal doorduwen als jouw eikel eenmaal in mij zit, als ik er nog niet helemaal klaar voor bent zal je even moet wachten en geduldig zijn. Denk je dat jij dat kan?
Maudi (33)
Seks met of zonder dildo maakt mij niet uit zolang het maar spannend en lekker is. Ik heb er nood aan en jij waarschijnlijk ook als je hier zit te lezen en te kijken naar mijn profiel.
★★★★☆
BigDickGurly (40)
Man met een grote mond gezocht!! Om mij te pijpen moet je jouw mond behoorlijk wijd open doen. Hij is groot en vooral ook lekker dik.
★★★★☆
NEUKHOER60 (30)
Gebruik mij als je geile neukhoer. Ik laat me heel graag neuken, gebruiken maar zelf wil ik ook wel wat natuurlijk ;)
★★★★☆
Rizlan (21)
Ben je weleens zo geneukt dat je er voor een week helemaal klaar mee was? Ik wel, maar ik kan het me al bijna niet meer herinneren. En dat herinneren is nou net zo lekker. Dan herleef je het weer, je pik
★★★★☆