Mooie shemale Lindsy96 (27) daten

Mooie shemale Lindsy96 (27) uit Hoogeveen (Drenthe) daten

  1. Naam: Lindsy96
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Plaats: Hoogeveen
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 182 cm
  8. Postuur: Gemiddeld
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
Chatten met Lindsy96
hallo, mijn naam is lindsy en ben hier alleen voor een goede tijd en plezier. Waarom zou je genoegen willen nemen met minder? Is dit je eerste keer? Geen probleem, ik zal heel voorzichtig met je zijn. Ondanks mijn royale afmetingen, (dubbel-d en 20cm), hou ik er ook van om mezelf helemaal aan jou over te leveren. Gebruik mij zoals jij dat wilt zonder genade. Knijp zachtjes mijn keel dicht terwijl je mij helemaal uitwoont. Heerlijk mhmmmm.
SeduceMe4U (36)
Geef het maar toe, ik ben aardig goed gelukt niet? Om het compleet te maken nog een leuke seks partner.. En mij is verteld dat ik die hier weleens zou kunnen vinden..
★★★★☆
Crossdresser (47)
Toen mijn vrouw ontdekte dat ik mij graag als vrouw aankleedde was ze zo bij me weg. Heel jammer ik had de opvatting dat liefde alles zou overwinnen. Anyway, nu een paar maandjes later ben ik helemaal
★★★★☆
OptiesGeopend (33)
Van origine ben ik een brunette, maar zoals je ziet verf ik mijn haartjes blond. Dat doe ik al heel lang en zal ik ook wel blijven doen vermoed ik zo, ik vind blond mij beter staan en nee, het is geen aanpassing
★★★★☆
Mona88 (35)
Ben een mannelijke vrouw en ben op zoek naar een vrouwelijke man. Ik wil je verwennen zoals alleen een man dat kan met nog wat extra. Leg je lul tussen mijn borsten en je zult genieten.
★★★★☆