Leuke tranny Angel89 (43) pijpen

Leuke tranny Angel89 (43) uit Utrecht (Utrecht) pijpen

  1. Naam: Angel89
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Plaats: Utrecht
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 178 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Licht blond haar
Chatten met Angel89
Een tijdje terug ben ik hier ook al geweest en dacht toen mijn match te hebben gevonden. Helaas kwam er van zijn beloftes om mijn wensen te vervullen niet veel in huis en daarom ben ik weer op zoek. Pijpen doe ik zonder maar neuken met condoom. Met mij kan en mag je veel doen maar ik moet het wel lekker vinden. Een golden shower vind ik wel lekker maar ik kick niet op uitwerpselen. Een geile neukbeer om wekelijks mee af te spreken en seks e hebben; Een lekkere harde lul hebben die ons niet in de steek laat, de mijne zal dat in ieder geval al niet doen. Een ruime fantasie hebben en van alles willen doen.. Geven is bij mij ook krijgen maw wat jij doet bij mij, doe ik ook bij jou.
SamenPlezierMaken (46)
Het is algemeen bekend, dat mensen alles tegelijk willen. Dat kan met mij! Lief, geil en vooral erg wild, dat is toch en ideale combinatie? Ik ben niet op zoek naar een relatie, gewoon wat plezier.
★★★★☆
Tatra (32)
Wat is dat toch met al die kerels. Of ze zijn moe en kunnen hem niet overeind krijgen of ze zijn zo ontzettend saai dat ik zelf in slaap val. Ik ben op zoek naar actie en spanning, ik wil weten en voelen
★★★★☆
Abke (34)
Ga je mee in bad met me? Niets is geiler dan neuken in het warme water. Lekker veel oraal mag ook niet ontbreken dus laten we snel afspreken.
★★★★☆
patty25 (27)
Mijn kontje ziet er echt prachtig uit, die vraagt er gewoon om om eens lekker onder handen genomen te worden. Het liefst word ik keihard anaal genomen, maar ook tegen andere stoute dingen zeg ik geen
★★★★☆