Geile tranny AChantee (41) daten

Geile tranny AChantee (41) uit Noardeast-Fryslan (Friesland) daten

  1. Naam: AChantee
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Plaats: Noardeast-Fryslan
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 176 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
Chatten met AChantee
Ik ben de laatste jaren druk geweest met het opbouwen van mijn bedrijfje, dat is me goed gelukt en ik heb nu een goedlopend bedrijfje waar ik luxe van kan leven. In die drukke tijd heb ik regelmatig losse contacten gehad om toe te geven aan mijn behoeftes en lusten. Nu ben ik denk ik meer toe aan een meer vaste relatie bij voorkeur met voldoende vrijheid voor beiden. Een echt vaste relatie is niet echt wat je zoekt maar je wilt net als ik wel iets meer dan een eenmalige date. Natuurlijk kan het met een date zonder verplichtingen en verwachtingen beginnen maar je insteek is toch iets meer dan dat alleen.
Daisey (34)
Ik heb een hele hoge sexdrive. Ik wil zo vaak en veel mogelijk genieten. Maar niet tientallen one night stands. Ik zoek dus iemand die in hetzelfde schuitje zit.
★★★★☆
Inge72 (49)
Ik ben Inge. Een rijpe shemale met een down to earth mentaliteit. ben heel lief en ben op zoek naar een echte dominante man die mij scheef neukt voor vaker. Ik ben niet zo van de one-night stands.
★★★★☆
HotDimphy (39)
Mijn ex vrouw heeft mij altijd gesteund in alles wat ik deed. En toen ik dan eindelijk klaar was en ik helemaal was zoals ik graag had gewild heeft zij mij uit liefde losgelaten. Ik ben haar zo enorm
★★★★☆
Katie92 (29)
Glamour shemale met een waanzinnige uitstraling en down to earth mentaliteit. Van mij zul je geen kapsones krijgen maar alleen een heerlijke geile ervaring. Dit is een body met een extra die jij
★★★★☆