Mooie trans Chocolate (32) zoekt man

Mooie trans Chocolate (32) uit Nijmegen (Gelderland) zoekt man

  1. Naam: Chocolate
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Plaats: Nijmegen
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 167 cm
  8. Postuur: Gemiddeld
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Zwart haar
Chatten met Chocolate
Nu ik vrijgezel ben wil ik gewoon weer van mijn vrijheid genieten. Een seksrelatie met een geile man of vrouw is wat ik zoek. Ik hou ervan om lekker te pijpen neuken en om geneukt te worden. En reken maar dat ik kan spuiten. Meer dan je nu in gedachten hebt. Proberen lekkertje? Met regelmaat zou lekker zijn :-) Ik ben benieuwd of jij het aan kan. Ik doe het op deze manier want ook al ben ik anders het betekend niet dat ik geen behoeftes heb. Ben ik je wens juist of wil je het gewoon proberen. Dan zal ik zeker heel voorzichtig met je doen. Maar ervaren mannen mogen natuurlijk ook.
SuckMyZoe (28)
Veel mannen zijn niet gay, maar wel benieuw hoe het is om een lekker wijf met een pik te neuken. Nu krijg je de kans om dat zelf te ervaren!
★★★★☆
SammyRomantic (29)
Mijn pik verlangt naar lippen, een mond, een zuigbeurt. En tegelijk wil ik neuken, in je kontje. Maar dit alles niet kil en koud. Ik ben wat dat betreft een vrouw die de boel wel romantisch aankleed,
★★★★☆
15cmEnMeer (41)
Ik gooi mijn 15 cm in de strijd, en daarnaast nog mijn strakke billen en heerlijke borsten. Je mag ze in willekeurige volgorde verwennen.
★★★★☆
VasteDate (39)
Ik zal me even voorstellen ben een ervaren shemale bruin haar en groot geschapen zeggen ze. Ik vind mijn sexleven saai worden wil graag alle gaatjes verwennen en neuken. Lik graag aan pik en kontje
★★★★☆