Sexy tranny LadyLike (37) verwennen

Sexy tranny LadyLike (37) uit Utrecht (Utrecht) verwennen

  1. Naam: LadyLike
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Plaats: Utrecht
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 182 cm
  8. Postuur: Gemiddeld
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
Chatten met LadyLike
Hey leuke man, wat spannend dat jij hier op zoek bent naar een vrouw zoals mij. Ik zeg vrouw, want ik wil natuurlijk als vrouw behandeld worden ondanks dat ik geen afscheid kan, zal en wil nemen van mijn heerlijke pikkie. Ik heb bewust gekozen voor het beste van twee werelden en als jij met mij wilt daten, kies jij daar natuurlijk ook voor. Kies jij voor het beste van twee werelden? Een vrouwelijk gezichtje, ladylike gedrag. Heerlijke borsten een harde, geile pik en een strak, neukbaar kontje? Dan wil jij vast en zeker eens met mij op date he? In dat geval, stuur eens een berichtje, wie weet liggen we elkaar wel..
Beatrijs62 (30)
Erg veel ervaring met speeltjes heb ik nog niet maar ik ben natuurlijk wel heel benieuwd. Ik zoek dus iemand die daar ook voor open staat. Lekker dingen uit proberen.
★★★★☆
Jasmijn93 (28)
Hallo, ik ben een vriendelijke, onverzadigbare shemale. Natuurlijk vrouwelijk uitziende, petite, gladde huid met een sexy kont en een perfect gevormde 20cm verrassing. Actief en passief.
★★★★☆
Maulau (33)
Het heeft wat durf gekost maar nu heb ik toch maar de stap genomen om hier een profieltje te plaatsen. Wat ik meteen moet vertellen dat is dat ik een tranny ben en als je hier niet mee om kunt gaan dan moet
★★★★☆
Caroline6925 (47)
Heb je net als deze levensgenieter het gevoel dat je iets tekort komt in je huidige relatie, maar wil je je partner niet kwetsen? En verlang je ook terug naar daten, kriebels en spanning... als je
★★★★☆