Hete tranny Verslaafd (37) zoekt man

Hete tranny Verslaafd (37) uit Eemsdelta (Groningen) zoekt man

  1. Naam: Verslaafd
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Plaats: Eemsdelta
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 182 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Zwart haar
Chatten met Verslaafd
Ik waarschuw wel van te voren dat ik misschien iets verder gaat dan je zou verwachten. De extreme kanten trekken mij toch echt aan. Ook al is sex ook normaal te doen, ik heb snel de neiging toch echt iets verder te gaan. Dat zie jij hopelijk niet als een probleem. Soms heb ik mezelf niet in de hand, en ga ik net iets meer de extreme kant op. Ik kan het ook niet vooraf voorspellen. Heeft te maken met hoe geil je mij kan krijgen op dat moment. Dus proberen maar?
Sheen (32)
Sex Sex Sex Sex Sex Sex zoveel en zovaak mogelijk, altijd geil, altijd zin, doe alles en uiterlijk maakt me niet uit, als je pik maar groter is dan 16cm
★★★★☆
Kiandra49 (34)
Natuurlijk ben ik hier voor de sex, maar ook een nieuwe vriendschap is voor mij van harte welkom hoor. Laat je weten waar jij voor wilt gaan?
★★★★☆
Annaatje (25)
Kan je niet kiezen of je nu een man wilt of een vrouw? Nou bij mij kan je van twee walletjes eten! Ik heb namelijk mijn vrouwelijke borsten en een lekkere harde penis.
★★★★☆
VoorVochtig (23)
Als ik naakt voor je sta, en je kijkt mij met van die zaadvragende ogen staan. Als dan mijn pik op jou blik gaat reageren en ik zie dat jij ook al geniet van deze spanning tussen ons. Dan kan het best gebeuren
★★★★☆