Hitsige trans HappyEnding (33) pijpen

Hitsige trans HappyEnding (33) uit Stadskanaal (Groningen) pijpen

  1. Naam: HappyEnding
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Plaats: Stadskanaal
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 158 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
Chatten met HappyEnding
Weet je wat ik heel graag wil? Een eeuwige happy ending! Ik masseer je, wat anders had je verwacht, en dat kan ik heel goed. Het zit in mijn bloed om mannen te verwennen met mijn handen. Maar ik ga nog een stapje verder, mijn handen doen het voorwerk en daarna neemt mijn mond het over. Ondertussen staat die van mij ook al stijf, jij ziet dat en gebruikt je handen terwijl ik nog met mijn mondje bezig ben... Is dit het begin van een happy ending? Misschien is enkel een blik al genoeg om die van jou omhoog te krijgen. Mag ik hetzelfde ervaren? Gaan we een begin maken? En hoe eindigen we dan happy?
BellaDonnaT (34)
Eigenlijk ben ik in eerste instantie ontzettend benieuwd wat je aantrekt in mij. Verder lijkt het me ook best lekker mocht er een stel reageren, daar kan ik alle kanten mee op ;-
★★★★☆
TresJolie (32)
Zeg eens, als wat jij aan mijn uiterlijk mocht veranderen, wat zou dat dan wezen? Ik kreeg namelijk onderlaatst de opmerking dat mij ene borst wat groter is dan de ander.. Of zou het afgunst zijn?
★★★★☆
MrsVanessa (41)
Gek ben ik op feestjes daar ga ik graag naar toe, maar ik hou nog meer van feestjes in bed. Ik ben bi dus ik vind alles gewoon erg lekker. Ik pijp graag maar ik bef ook wel heel erg graag. En wat mijn betreft
★★★★☆
Datemylittlefriend (33)
Mijn kleine vriendje en ik zoeken een leuke, geile man die houdt van orale sex en die graag neukt. Liefst daten wij dus met een TOP man..
★★★★☆