Eenzame tranny CandySweet (38) verwennen

Eenzame tranny CandySweet (38) uit Amsterdam (Noord-Holland) verwennen

  1. Naam: CandySweet
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Plaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 173 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
Chatten met CandySweet
Mijn tieten zijn mijn trots en ik vind ze zo mooi dat ik er iedere dag naar kijk voor de spiegel. Spiegels triggeren mij en neuken voor een spiegel is een passie. Ik vind het geil om te zien hoe geil ik bezig ben met een vent. Zeker als ik de geilsapppen van ons ga zien. Dan raak ik in een soort van extase. Neuken voor een spiegel is voor jou ook bloedgeil. Mijn mond zal over jouw pik zakken en je pijpen tot je zaad in mijn mond spuit. Ik slik ook zaad en die smaak is echt fantastisch. Een beter drankje kan ik mij niet voorstellen.
Ellesout (28)
Ik ben eindelijk uit de kast wat best een dingetje was maar nu vind ik het tijd dat ik ga genieten. Ik zou zo graag lekker door een hete man genomen willen worden. Ik heb nog niet veel ervaring maar ik
★★★★☆
MaakMeGelukkig (31)
Mij kan je gelukkig maken als je heet en gewillig bent! Ik ben iemand die niet bij de pakken blijft zitten maar er ook echt wil voor gaan! Anaal is het liefste dat ik doe! Kan jij dat geven en ontvangen?
★★★★☆
Bianca-van-Wippenstein (38)
Ik houd wel van een beetje een stoere man, een beetje ruw kan best lekker zijn, maar jij zelf moet dat dan ook wel aankunnen =)
★★★★☆
Anaalkraal (29)
Haaaii geile mannen! Ik ben Kristen, een geile shemale die nog steeds op zoek is naar een superheet contact. Daarnaast zoek ik iemand voor het liefste vaker. Waarom maar één keer genieten als het
★★★★☆