Geile trans ExtraXL (32) pijpen

Geile trans ExtraXL (32) uit Utrecht (Utrecht) pijpen

  1. Naam: ExtraXL
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Plaats: Utrecht
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 177 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
Chatten met ExtraXL
Seks moet leuk maar zeker ook ontspannend zijn. Nieuwe dingen ontdekken, standjes uitproberen of wellicht speeltjes gebruiken moeten je niet afschrikken want dan zijn we waarschijnlijk geen match. Ik ben erg ongedwongen in bed en het kan nog wel eens raar lopen met wat slagroom, vla of honing hihi. Je bent net als ik een ondernemend type en schrikt niet van mijn grote paal. Ik hoop zelfs dat je er flink opgewonden van wordt. Je hebt zelf ook wat lekkers voor mij in de aanbieding. Schrijf me snel, ik heb zin in je.
TgirlGab (27)
Ik tut mezelf graag op voor ons afspraakje. Zorg dat alles goed verzorgd is zodat we er samen een top avond van maken! (heb nu al zin in een lekkere piemel!)
★★★★☆
WhatINeed (29)
Op zoek naar de ene geile kerel die weet wat een vrouw nodig heeft, ik neem geen genoegen met een man die alleen maar standaard seks wil, daar heb ik helemaal niets mee, en daar kan ik ook niets mee.
★★★★☆
boekenwurm (31)
Als puber was ik altijd al wat anders, ik viel op mannen en op vrouwen en heb op mijn 21e besloten om echte te worden wie ik wil zijn. nu het eenmaal zover is, ga ik voor een romantische date met een leuke
★★★★☆
MilouPlus (34)
Ik ben Milou, een lekkere shemale die jou maar wat graag wil verwennen. Meer lijkt me niet nodig om hier te schrijven toch?
★★★★☆