Lekkere trans Rosalie (31) aftrekken

Lekkere trans Rosalie (31) uit Tietjerksteradeel (Friesland) aftrekken

  1. Naam: Rosalie
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Plaats: Tietjerksteradeel
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 176 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Zwart haar
Chatten met Rosalie
Goh, ik dacht eerlijk dat er weinig mannen waren die geïnteresseerd zijn in een echte shemale. Maar dat lijkt toch niet zo te zijn. Nu is het natuurlijk ook verschrikkelijk geil, een lul en lekkere borsten tegelijk. Heren, meld je als je seks met me wil, ik lig voor je klaar. Ik ben ruimdenkend dus vragen staat vrij!
Urbangirl (34)
Onder mijn rok kijken willen velen omdat ze met eigen ogen willen zien of ik echt een trans ben. Ik ben dat en ik schaam mij daar niet voor. Ik ben wie ik ben en ik heb mijzelf geaccepteerd zoals ik nu ben.
★★★★☆
RolePlayNeomi (37)
Ben een zeer uitdagende, erotische, speelse meid. Ik zoek een man die dit wel kan waarderen want mijn vriend vind het lang niet altijd meer even leuk als ik een nieuwe, hete rol bedenk om me eens lekker
★★★★☆
MoreFun (39)
Hai . Ik ben op zoek naar een hete vurige minnaar. Zoals je kan zien ben ik een Shemale en bij mij geld, Zeg geen nee want dan krijg je er 2! Heb jij zin om mij te leren kennen?
★★★★☆
Maudi (33)
Seks met of zonder dildo maakt mij niet uit zolang het maar spannend en lekker is. Ik heb er nood aan en jij waarschijnlijk ook als je hier zit te lezen en te kijken naar mijn profiel.
★★★★☆