Eenzame tranny DelHaize (36) daten

Eenzame tranny DelHaize (36) uit Hoeksche Waard (Zuid-Holland) daten

  1. Naam: DelHaize
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Plaats: Hoeksche Waard
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 181 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Zwart haar
Chatten met DelHaize
Lekker delletje das mijn bijnaam en die draag ik met trots. Wil jij ontdekken waarom dit mijn meest toepasselijke bijnaam is? Dan kom maar eens op de koffie.. Geil? Mooie pik om te neuken en om aan te zuigen? Meldt je dan eens bij mij! Ik sta altijd open voor een heerlijke, geile avond..
KleinMaarFijn2 (30)
Ik heb zoals ze zeggen niet vooraan gestaan toen ze de piemels uitdeelden, maar hij doet het en neuken en pijpen kan ik als geen ander. Misschien ben ik er wel zo goed in omdat ik iets moet compenseren?
★★★★☆
Aaike42 (37)
Lieve dames en heren. Ik ben een lieve shemale meid en woon sinds kort in Drenthe. Het is hier meestal zo koud en ik ben op zoek naar warmte, liefde en sex.
★★★★☆
Hosani (41)
Geil, altijd zin en een ontzettende lekkere lul! Deze zou ik graag eens willen proberen om het eens te doen met een stel of met een man alleen! Samen onze sappen delen en misschien wel dubbel neuken?
★★★★☆
Kayleigh53 (38)
Yes, ik ben groot geschapen en als shemale is dat niet altijd een pretje, veel mannen durven niet meer als ze eenmaal zien wat ik in mijn broekje heb. Daarom wil ik het je gelijk hier laten zien, weet
★★★★☆