Leuke shemale Gwen83 (28) zoekt sex

Leuke shemale Gwen83 (28) uit Rijswijk (Zuid-Holland) zoekt sex

  1. Naam: Gwen83
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Plaats: Rijswijk
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 173 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauwe ogen
  10. Haarkleur: Licht blond haar
Chatten met Gwen83
Heet en voorbereid, is dat hoe mijn nieuwe aanwinst mij graag wil hebben? Dat is in ieder geval wat ik te bieden heb. Een lekker lijf met een bonus tussen mijn benen. Nog niet extreem veel gebruikt want ik ben redelijk kieskeurig. Maar soms ben ik ook gewoon geil en heb ik sex nodig. Nu is zo een moment. Het is aan jou wat je met deze intieme informatie wil doen. Duidelijker kan ik het niet verwoorden. Of toch wel? Kom maar even bij me, dan zal ik mijn best doen om je nog meer duidelijk te maken wat ik van je wil.
Ashlee (32)
Ik voel me op en top vrouw. Ik kleed me zo, gedraag me zo en houd van echte vrouwenzaken als shoppen etc. Ik ben op zoek naar een echte stoere vent die mij behandeld als een vrouw.
★★★★☆
JustHotSex (34)
Gewoon iemand om te neuken of geneukt te worden, dat is wat ik zoek. Het enige waar ik aan denk ik seks met een lekkere kerel, die het ook geil vindt om eens lekker genomen te worden.
★★★★☆
SylVXXXX (40)
Hai! Ik kom er maar gelijk voor uit, ik ben een shemale.. Voelt heerlijk om vrouw te zijn met een verrassing extra voor een spannende man. Ik hoop dat nu je dit weet, je niet direct weg klikt want ik heb
★★★★☆
ZoekJijMij (37)
Ik heb alles wat jij je maar kunt wensen. Ik heb alleen geen lekkere natte kut, maar wel een heerlijke kont die jij ook lekker kunt nemen. Het is toch de droom van elke geile kerel om eens lekker anaal
★★★★☆