Geile tranny LenigeLaura (37) aftrekken

Geile tranny LenigeLaura (37) uit Amsterdam (Noord-Holland) aftrekken

  1. Naam: LenigeLaura
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Plaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 182 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
Chatten met LenigeLaura
Lenig en flexibel en dat komt in bed altijd goed van pas. Ik kan standjes doen die menig ander niet eens kan verzinnen.. Mocht jij daar wel interesse in hebben he, laat je dan eens iets van je horen? Altijd op zoek naar nieuwe standjes, geile mannen en een heerlijk verzetje! Mocht jij open staan voor heerlijke wilde sex, afwisselende, bijzondere standjes, dan mag je mij zeker een berichtje schrijven.
YourLuckyDay74 (28)
Vandaag is jouw geluksdag, als jij snel op mij reageert dan zal jij binnen no time weten hoe het is om met een she-male seks te hebben. Een strak lichaam, kleine tieten maar gevoelige tepels. Een lekker
★★★★☆
Suzanna (50)
Mijn liefde van mijn leven reeds gevonden maar helaas aan een vreselijke ziekte verloren. Ik kom hier dus eigenlijk alleen voor leuke babbels en als het echt klikt en jij me de tijd gunt, dan kan er
★★★★☆
Tanya (30)
Wie heeft nou geen zin in een lekker/high class shemale met een 22cm, volledig functioneel onbesneden lul? Ik ben een jonge, prachtige Braziliaanse met een perfect gevormd lichaam en mooie ogen.
★★★★☆
JosjeShe (35)
Hey hey, ik ben Josje en ik kom hier op zoek naar een lief die me terug gelukkig kan maken. Verder weet ik niet echt goed iets over mij te schrijven, dus laten we liever in persoon even kennis maken?
★★★★☆